2009. január 30., péntek

Sent: Saturday, January 05, 2009 1:05 PM
To: gabriella@nikolicza.cz
Subject: Köszönet
Tisztelt Gabriella - Nikolicza Team!
Nagyon jól éreztük magunkat 2008.12.27-29.között az Önök közreműködésének köszönhetően Prágában. A szállás melyet kiválasztottam "Arlington Hotel" kellemes családias hely, az ellátás is nagyon megfelelő annyira, hogy vacsorázni is mind a két este a hotelt választottuk. Az ételek minősége, mennyisége és nem utolsó sorban az ára igen kedvező volt. Nagyon jó szívvel ajánlom minden leendő utas társaiknak. Prága gyönyörű város biztosan visszatérek még, mert nagyon kevés volt az idő, hogy mindent megnézzünk. Köszönöm Önöknek az élményt, amit kaptam, és kívánok munkájukhoz sok sikert az új évben.
Gy. Lászlóné

2009. január 14., szerda

Sent: Sunday, December 26, 2008 10:15 PM
To: NIKOLICZA
Subject: köszönet
Kedves Nikolicza Team!
Tegnap érkeztünk haza Csehországból, és nagyon jól éreztük magunkat ami az Ön közremüködésének is köszönhetö Jó volt a szállás az utazás és az ajánlott programok is. Ha újra Prágába mennénk ismét meg fogjuk keresni.
Köszönettel
K. Katalin

2009. január 5., hétfő

Cesky Krumlov

Sent: Tuesday, December 28, 2008 9:43 PM
To: NIKOLICZA-Gabriella
Subject: Köszönet
Kedves Gabriella!

Nagyon jól sikerült a hosszú hétvégénk Cesky Krumlovban. Elégedettek voltunk a szállással is. Tiszta, rendes és az alkalmazottak is udvariasak voltak. Külön öröm volt számunkra, hogy szinte a Főtéren volt. Minden ott volt előttünk. És még az időjárás is kegyes volt hozzánk.
Szeretném megköszönni Önnek és az Irodájuknak is a segítséget amivel hozzá segítettek minket ehhez az élményhez. Tisztelettel
P. Ferenc